25.9.06

I perque V de Violencia?


Avui en dia, la Violència està estigmatitzada, la Violència s'associa única i exclusivament a unes connotacions totalment peyoratives i negatives; com un recurs on l'objectiu del qual és dissuadir-lo de l' esfera pública i privada i enterrar-lo definitivament...

La meva intenció, doncs, és recuperar la Violència com a mitjà indispensable en aquesta societat a on ens ha tocat viure. No ens podem permetre el luxe de no utilitzar una eina que tenim al nostre abast i que utilitzen contra nosaltres.

Tant de bo no hagués d'escriure sobre tot això, però en fi, la realitat és com és (o com ens fan creure) i és a nosaltres qui ens toca canviar-la.

Andreas Baader, Guy Fawkes, Simon Wiesenthal, Renato Curcio o el personatge de ficció Tyler Durden ham estat alguns dels personatges històrics que han representat la idea de la Violència que, malauradament, a vegades s'ha d'emprar.

Però aquest blog no només versarà sobre aquest tipus de violència explícita, sinó també de la violència implícita, fluctuant, que ens envolta com una boira en el dia i a dia i que no en som mínimament conscients; tot aquell tipus de violència impunitiva que ens avassalla contínuament, que ens moldeja per assentar-nos en una societat preconfigurada dirigida per uns titellaires que volen restar invisibles als nostres ulls.