28.11.07

El món de Prodan Lecrou (III)


Moda: Uno de los hallazgos más relevantes del fascismo económico-lúdico-democrático de hoy día es el de que no es necesario que los uniformes sean todos iguales, sino que lo verdaderamente importante es ir uniformado, sentir el uniforme como una segunda piel, cada uno el suyo diferente siendo todos el mismo.
Prodan Lecrou

4 comentaris:

Poeta per un dia ha dit...

I més important que l'uniforme és l'etiqueta del mateix. Volem anar etiquetats, marcats, enregistrats, tatuats. I això, si no vaig errat, ja ho feien el Himmler i companyia als seus "súbdits" involuntaris.

Salut!!

Josep Maria Augé ha dit...

En el fons, reduir la nostra complexitat humana a uns signes externs distintius, classificatoris i jerarquitzants per posar ordre a tort i a dret i no quedar-nos sorpresos per alguna (re)acció no preesteblerta...(per això la gràcia era anar al concert del Manson en traje i corbata, pq el signe distintiu hagués sacsejat les consciències d'aquells que s'autoanomenen irreverents, radicals i diferents)

Poeta per un dia ha dit...

Doncs al pròxim hi anem d'etiqueta estricta. M'ho apunto. I si és al de Rammstein també, la Wadyet inclosa amb traju llarg... ;p

digue'm ariadna ha dit...

Potser al principi costaria, però potser arribarieu a instaurar una moda estètica nova: pel que l'acte, començat com a una petita revolució individual, acabaria sent engollit i normalitzat per la massa...
Petonets