13.1.07

La Cortina de Fum


Sota aquest títol, intentaré desgranar què s'amaga realment darrera els grans conflictes internacionals que han assolat darrerament el nostre món; tant aquells coneguts per l'opinió pública com aquells oblidats que sembla que no existiexen.

Podrem veure que el gran tauler d'escacs que és el món existeix la necessitat de crear grans catàstrofes per imposar un Nou Ordre Mundial amb un teló de fons que és l'energia, bàsicament el petroli i el gas natural.

Ja en els inicis del Tercer Mileni, nombrosos experts ja van descatar que s'estava apunt d'arribar a una situació de colapse econòmic coneguda com El pic del Petroli, és a dir, que la balança entre la producció i el consum de petroli començava a ésser negativa i, com s'ha vist al llarg de la història, qui controla els recursos, controla el poder. Per tant, darrera de qualsevol guerra, allunyada o no dels focos dels mitjans de comunicació, es lluita per l'abastiment d'uns recursos naturals en constant declivi.

Com afirmà el periodista israelí Uri Averny "..si un traça el mapa de les grans bases nordamericanes creades després del 11-S, li sorpendrà que coincideixen plenament amb els mapes de grans fonts de recursos naturals"

Que si conflictes per instaurar la democràcia; que si guerres per les famoses armes de destrucció massiva...tots són motius que conformen una espesa cortina de fum per donar legitimatat als autèntics propòsits no només als grans Estats imperialistes, sinó també per a nombroses multinacionals (els autèntics Senyors de la Guerra) que operen a través d'aquests propis Estats o contracten i abasteixen guerrilles per articular diverses guerres brutes que afavoreixin els seus interessos mercantílistics

Kosovo, Afganistan, Txetxènia, Congo, Irak, Iran... tots són països que, malauradament, tot i de gaudir d'una font de riquesa natural inigualable, el què per a ells hauria de ser manà caigut del cel, és la marca del Diable que els pot conduir a l'Infern...

2 comentaris:

Poeta per un dia ha dit...

Sí senyor!! I el més greu és que el fum que constitueix aquesta cortina s'origina dels focs on es cremen els cadàvers dels pobres desgraciats que tenen la mala sort de ser al lloc equivocat al moment inoportú.... imaginem-nos una civilització extraterrestre que necessiti aigua, o oxigen, i tingui la benaurança de descobrir el nostre petit planeta blau!!

Josep Maria Augé ha dit...

Al tanto!!No descartem una civilització intraterrestre que se li acabi la peridotita del nucli i hagin d'escarbar fins arribar a la superfície...ens deixaran anar tots els cocodrilus que hem abocat pel lavabo i acabarem extingits!