6.6.07

Bilderberg 07


Qui no ha sentit a parlar mai del Grup Bilderberg?Qui de vosaltres, escèptics fa uns anys, han pogut comprovar que aquesta conspiració paranòica existeix de veritat ja que no els hi cal amagar-se?
Per posar en antecedents, el Grup Bilderberg és un associació d'uns 130 convidats que es reuneixen anualment durant uns dies per tractar els grans temes internacionals.

Particularitats? Els convidats són grans personalitats del món, les persones més influients en els seus respectius àmbits: des de Tony Blair, passant per Kissinger i Rumsfeld, Rockefeller, Soros, Cebrián, Turner, Wolfowitz, Durao Barroso...
Les persones que, gràcies als seus recursos i poder, poden traçar les línies mestres de cap a on ens hem d'anar dirigint. Juguen amb l'avantatge que està prohibit l'accés als mitjans de comunicació, els quals no en fan cap menció ja que els grans patrons de les corporacions de comunicació mundial hi assisteixen i tapen la boca als seus periodistes.

Aquest any la ciutat escollida fou Estambul, del dijous 31 de Maig fins al diumenge dia 3 a l'hotel The Ritz-Carlton, amb certes protestes (silenciades) de diversos ciutadans per permetre, el govern turc, la seva celebració, l'encubriment total i l'estat d'excepció que regnava al hotel on es celebrà. Malgrat això, com afirmava algun diari nacional, l'encarregada d'inaugurar la ruenió fou la Reina Sofia.

De moment s'han filtrat, vagament, els temes que componien l'ordre de la Conferència:

-Crisis Energètica: Ja és un tema recurrent als últims anys, ja que s'ha assolit el pic del petroli i diversos països lluiten, encobertament, pel control dels recursos. En aquets punt va entrar el tema de la geoestratègia a l'Europa de l'Est, l'Orient Mitjà i Africà, punts calents a nivell energètic que EEUU, Europa, Rúsia i la Xina pretenen control·lar.

-Guerra d'Iran: Aquest país acumula un 13% de les reserves mundials de petroli. A priori la invasió sembla imprescindible...Problema?Rúsia, França, el Japó i la China porten anys invertint en el territori i no permeten la intromissió dels EEUU.

-Inclusió de la Gran Bretanya a la UE: És un tema que porten anys treballant, i pel que sembla, la ineptitud de la persona a la qual li van fer confiança per dur a terme aquest propòsit (Tony Blair) li ha suposat la seva imminent retirada de la política.

-Creació tres monedes universals: Els teòrics sobre els bilderbergs sempre han sostingut que la posada en marxa de l'Euro sorgí d'una reunió d'aquest grup. En la reunió d'aquest any es va tractar que, un cop el dòlar i el euro dominant, quasi per toalitat, les seves zones geogràfiques, ara falta una moneda per uniformar la zona pacificoasiàtica.

En fi, que segurament aquests 4 dies, que per la majoria de nosaltres ens han passat desapercebuts mentres les èlits mundials és reunien, significaran molt més per la nostra vida que d'altres espectacles com poden ser les eleccions municipals.

Com molt bé afirmà l'exprimer ministre britànic Benjamin Disraeli:

“El mundo esta gobernado por personajes que no pueden ni imaginar aquellos cuyos ojos no penetran entre los bastidores.”

11 comentaris:

Josep Àngel Colomés ha dit...

Molt interessant la informació que dónes Anti! Realment ets una persona ben informada en aspectes clau

Quoèlet ha dit...

Divertit post, Ant Attack. I jo sense enterar-me. No entenc perquè ningú no m'explica res...

Vaja, vaja amb la Sofi. El marit caçant óssos borratxos i la dona amb aquesta gent. Està clar que qui mana en aquesta família deu ser en Froilán. I vigila amb la Carme que algun dia te la trobaràs fugaçment amb l'armilla posada a la primera plana del New York Times en alguna foto al costat del Bill Clinton i el Dalai Lama ...

Però jo tinc un pregunta cabdal pel futur de la nostra civilització: com collons has fet perquè el nom del teu blog "ruli" d'aquesta manera a la capcelera de les pàgines del explorer i a les finestretes de la barra d'inici? Jo també vui! Ets un mestre dels gadgets al blogs, xaval.

Josep Maria Augé ha dit...

Josep Angel, ja saps que m'intento proveir de el màximnombre de mitjans d'informació per apropar-me, tant sols una miqueta, a la veritat...

Mr. Q, no sabem pas qui governa res de res, des de la nostra (?) cooperativa fins al cases de meuques clandestines del teu barri...

Ai els gadgets del Blog, inclús en vaig confeccionar un que quan enrtraves a la meva pàgina, s'activava una finestreta on et deia que la Polícia havia interceptat la teva connexio i enviavauna patrulla al teu domicili, però al final la vaig abolir...

No li diré el eu secret, m'ahurà d'emborratxar aquest dissabte...;P

Poeta per un dia ha dit...

Feu una cerca sobre els Il·luminats... feu!!! I sobre el New World Order,... i sobre la piràmide amb un ull a dins que hi ha als billets de dòlar americans,... i sobre l'assassinat de Kennedy,... etc.

Wadyet ha dit...

mmmm he oido (leido) la palabra pirámide?? :P mmmmmm

Josep Maria Augé ha dit...

Ei Poeta!!Ja saps que soc un fel seguidor de les teories conspiratives, tb hi pots sumar, a la llista, John Lenon, Monroe, Nixon, viatge a la lluna. Skull&Bones, Majestic 12, Roswell, Carrero Blanco...

Por cierto Wadyet, ya te contaré lo de la piramide en los billetes de dolar

Quoèlet ha dit...

Sí, home. I donar-te uns azotes com comentava en Poeta l'altre dia... A més, ma mare em va dir que mai em fiés d'un tiu que arriba al curro amb els pantalons del pijama posats... Suposo que la Wadyet pot donar fe del que parlo.

I us falten les de Roman Polansky i Charles Mason, l'11 S, Litvinenko y los polonios etc...

Poeta per un dia ha dit...

El problema del tren inferior de l'Antz és que sempre porta la locomotora descarrilada,... ;-P

I ja que estem en conspiracions: i la desaparició misteriosa dels arxius de la Nasa, aquells que malgrat haver desaparegut estan al youtube, on es mostra la pel·lícula d'una nau extraterrestre soterrada parcialment al terra de la Lluna i amb signes clar d'haver estat allà durant milions d'anys (i tot gravat per l'Apollo 20,... una nau que suposadament no va existir mai ja que els Apollos només arriben fins el 17). Ufff!!! el cap em dóna voltes de les espirals dins les espirals dins les espirals...

Wadyet ha dit...

Guardare silenci... :P

Poeta per un dia ha dit...

Millor, millor... segur que el Big Brother ens està vigilant. O, si no, que us penseu que és això del Google i de tots els serveis afegits que ofereix "gratuïtament", inclòs el blogger? Ens tenen a tots més controlats que el lobo a caperucita.

Josep Maria Augé ha dit...

Quoèlet, amb el teu comentari sobre els meus pantalons m'has faltat enormement el respecte. Demà al sopar et deleitaré amb els meus pantalons de Peter Pan/Robin Hood...o millor no, que ja em veig a una taula sol sopant i a la barra de la disco compartin espai amb els solterons de 50 anys esperant que aquella nit no hagin de pagar...

Penjaré un altre post ja que veig que aquest se m'ha anat de les mans (i la consciència ara diu: "i quin no?")