6.4.07

Reflexions (X)


"Ve a un Veterano de las Variedades hacer papel de Víctima y Villano por los caprichos de la Vida. Esta apariencia no es mera Vanidad , es el Vestigio de una Vox populi ahora desaparecida. Pero esta Valiente Visita de un fastidio pasado cobra Vida y ha hecho un Voto de Vencer a los Virulentos Vanguardistas del Vicio Violadores Violentos y Voraces de Voluntad . El único Veredicto es Venganza , la revancha como un Voto , no en Vano , pues el Valor y la Veracidad de tal algún día Vindicarán al Vigilante y al Virtuoso . Me puede llamar V "

5 comentaris:

Quoèlet ha dit...

Vale, valiente V! Vagos, viciosos y valerosos serán nuestro invencible ejército en esta vehemente vida en pos de la verdadera Victoria!

Anònim ha dit...

Ostres, no sabia que tenies bloc. De fet, m'acabo d'enterar que el mister bisbe en té un... increïble. A través del seu he arribat aquí. Només saludar-te, un altre moment ja m'ho miraré amb més calma!!

força i llum!

Tate

Josep Maria Augé ha dit...

ja veus quines cites tant "guais" em foto al bloc...Semblo un d'aquests sociates de cartró-pedra que mentres entonen la Internacional Socialista relocalitzen la seva empresa a Georgia,jeje...

Anda Tate, no sabia que tu tb estaves per akestes ones...ara li faré una ullada al teu, que suposo que serà molt més exquisit que el meu..per cert, que és de tu?;P

Gemma Puig Masip ha dit...

Quin gran personatge... que gran... mmm amb tanta V i tanta màscara fins i tot té un punt d'erotisme... però no em feu gaire cas que aquests dies no són els millors ni els pitjors, i tot i que intento fer comentaris el meu cervell bloqueja les meves paraules. Espero que sabreu disculpar la meva absència mental en un post de la magnitu de l'V!!

Xtonets sense sentit!

Gemma Puig Masip ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.