5.5.07

27

27, el fruit de la unió de dos números molt simbòlics:

El dos, que representa la lluita de contraris, la dicotomia dels oposats en busca de la Unitat; el conflicte; en resum, la lluita entre el Bé i el Mal.

El set, resultat de la suma entre el 3 (el Cel) i el 4 (la Terra), la unió de lo diví i de lo humà, la Perfecció.

Doncs avui mateix tindré l'oportunitat de conjugar ambdós estats durant 365 dies, d' adentrar-me en una nova dimensió sabent com hi entro però desconeixent com m'en surto.

I si a tot això hi sumem que soc un dels hereus de personatges com Karl Marx, Soren Kierkegaard o Pier Paolo Pasolini pel que fa al primer albir de les llums (o les tenebres) d'aquest món, se'm posa la pell de gallina.

De moment el primera regal ja l'he tingut, provinent, segurament, de l'única persona que he idolatrat a la meva vida. En teniu un tastet en el mateix video.

Us abandono eternament per donar pas a una persona que conviurà amb vosaltres 365 dies.

Esperem que mantingui el millor de l'anterior i que hagi perdut pel camí, durant aquest breu suspir liminal, totes aquelles característiques més odioses.

Ave Amics, morituri te salutan

Dedicat al Senyor Odi

10 comentaris:

Poeta per un dia ha dit...

Amic Antitot, lògicament moltes felicitats pel teu tercer cub. Després d'1x1x1 i de 2x2x2, avui tenim el 3x3x3, 3 al cub. Així, al llarg d'aquests 365 dies podràs obrir el tercer ull, l'ull de la ment que tot ho veu; podràs caminar amb la tercera cama, la que et porta fins a lloc insospitats plens de bellesa; podràs encaixar la tercera mà, la que obre totes les portes, ajuda tots els amics desvalguts, aixeca la torxa que foragita les tenebres.... 27 anys cúbics, benvingut a l'hipertemps!!

Josep Maria Augé ha dit...

Cullons, Poeta, cullons...m'estàs dient que, en el fons, el número en què es reduirà aquest any serà el 3? El mateix tres que indica la Trinitat??

Gràcies per la teva felicitació, ara intentaré interioritzar tot el què m'has dit i intentar activar el chakra del Tercer Ull, aquell que em dotarà de percepció extrasensorial!

Quoèlet ha dit...

Eiiii, Moltíssimes felicitats senyor lisboeta!!! Però si estàs fet un xaval! Ja t'han baixat els testicles? Ja veuràs quina festa quan els notis...
Disfruta com mai d'aquests 365 dies perquè no es tornaran a repetir. Tòpic, cert, però una veritat com una casa. Només et demano que l'Antitot dels 27 sigui encara més citius, altius, fortius que mai, perquè els seus germans bloguers necessitaran la llum dels seus àcrates mots.

Per cert, sou uns marranos. Tant tercer ull, tercer ull! Que aquí hi han criatures, home!

Josep Maria Augé ha dit...

jejeje...tio, no em diguis coses com aquestes dels testicles, que em peto e cul aki a la feina i llavors els clients agafen una imatge corporativa pèssima de la cooperativa...
Tema testicles està totalment control·la, un dia us explicare que m'hi va passar de petit, tota una d'akelles històries extravagants...

Tens una cerveseta pagada, senyor Q, en el proper i pròxim sopar abacusià internarratiu...

Apa bandarres, fins ara!!

Poeta per un dia ha dit...

Ostres això dels testicles que dieu,... d'on baixen? vull dir,... quina és la seva posició normal?

Josep Maria Augé ha dit...

Ostia Poeta, un tecnocientífic com tu, hereu de gent com el Waterhouse o el Seldon, com no pot saber d'on baixen els testicles??

Quan estem al ventre matern, som petits embrions, partim del cromosoma Y (el tema que el crosoma Y parteix d'una metemaorfosis del X és una llegenda urbana per legitimar la superioritat masculina), i bé, per qüestionns d'atzar, a les futures dones no se'ls hi cauen els testicles, esdevenint-se els òvuls (o al revès, òvuls que no cauen i blablabla...); i als futurs homes cauen els òvuls, es transformen en testicles i arreando...
O llavors trobem una raça intermitja, com el senyor Q, que li cau un testicle i l'altre se li queda, esdevenint un ésser complert, androgin i, sobretot, hermafrodita (per aquets motiu no té traumes sexuals associats a la seva infància)

Poeta per un dia ha dit...

Ovul o ovari, aquesta és la qüestió amic Antz.... espermatozou és a òvul com testicle és a ovari com ....

Josep Maria Augé ha dit...

¬_¬ sempre intenta-me deixant en evidència, però dp dels rumors que diuen que vos ni m'escolta ni em llegeix conscientment, el volia posar a prova... ;P

Gemma Puig Masip ha dit...

Felicitatssssssssssss!!! Arribo tard, però com diuen que los últimos serán los primeros doncs mai és tard no???

Moltes felicitats i bengingut a un número que jo tot just el 5 de juny canviaré per un de més!!

Que et vagi molt bé i t'obri la porta als sentits i sobretot al plaer!!

Xtonets d'aniversari!!

Josep Maria Augé ha dit...

Moltísimes gràcies Red Little! En la propera trobada que els nostres cossos es trobin en el mateix vector espai/temps, vos serà agraciada amb algun tipus de liquid extesiant no absent de graduació alcohòlica...

Fins aviat!